Broadspectrum SPF30 serum Dr. Grandel

                                                                 

“Al jarenlang een favoriet bij velen”
Deze SPF30 leerde ik kennen tijdens mijn stage in een schoonheidssalon. Het merk Dr.Grandel ontwikkelt innovatieve producten met oog voor de uitstraling en kwaliteit van de producten. Zelf heb ik een aantal jaar als allround schoonheidsspecialiste mogen werken met dit merk binnen de salon waar ik werkte. 

90% van de huidveroudering wordt veroorzaakt door de zon, kies daarom altijd een goede SPF30 om in te investeren voor dagelijks gebruik!

Door dagelijks een SPF30 aan te brengen op de gereinigde huid, vertraag je het huidverouderingsproces en daarmee de kans op huidkanker aanzienlijk. Dit product gebruik ik al jaren met veel liefde en soms wissel ik het product af met nieuwe SPF30 om te testen. Toch kom ik altijd weer terug bij dit product van Dr. Grandel. Waarom?

De formule
Dit product beschermt zowel tegen UV-A (aging, veroudering, DNA-schade) als UV-B (burning, DNA-schade) straling. Op deze manier is je huid volledig beschermt tegen beiden golflengten die schadelijk zijn voor de huid. Door te voorkomen dat er DNA-schade ontstaat in onze huidcellen, voorkom je dat er mutaties (foutjes) in het DNA ontstaan en zich later uiten tot huidkanker. Wil je dus investeren in je huidverzorging, maar weet je niet waar je moet beginnen? Kies dan in ieder geval een SPF30! Naast de ingrediënten in dit product is de structuur van deze zonnefactor anders dan we meestal gewend zijn. Vaak is een zonnebrand dik en vet van structuur. Dr. Grandel heeft hier iets op bedacht. Het product is namelijk geformuleerd tot een serum. Dit serum heeft hierdoor een lichte, melk-achtige substantie en voelt haast aan als een lekkere lotion. Nadat je het op je huid hebt aangebracht zie je wel dat het een licht glansje achterlaat, maar een heel stuk minder dan een reguliere zonnebrandcrème. Zelfs cliënten met de huid gevoelig voor acne waren blij met dit product. Het is ook bij de vette huid goed te gebruiken in combinatie met een matterende poeder.

Het product is onder andere te koop in de webshop van Dermacare.
Linkje naar het product: https://www.dermacare.nl/dr-grandel-protection-uv-spf30-50ml?search=grandel%20uv

En voor de Achterhoekers onder ons is het product ook te verkrijgen bij Lifestyle to B. in het Therapeutencentrum de Bron in Terborg, vraag ernaar bij een van de schoonheidsspecialistes en zij helpen je graag verder. Hier worden tevens schoonheidsbehandelingen met de producten van Dr.Grandel gegeven.

Laat me zeker even weten of je het product gaat uitproberen!Leave a Reply

Your email address will not be published.

*
*
*