Medische huidverzorging ter ondersteuning van huidproblemen: Meditopics

Meditopics is het resultaat van de behoefte aan een productserie die qua werkzaamheid, exlusiviteit en prijs past bij de door de huidtherapie gestelde eisen. 

Productontwikkeling
De producten van Meditopics worden geproduceerd door het bedrijf Impex Dermatologie. Vanuit de behoefte naar werkzame producten met een goede prijs-kwaliteit verhouding zijn de producten tot stand gekomen. Na intensieve samenwerking tussen huidtherapeuten, cosmetologen en dermatologen heeft dit geresulteerd in de ontwikkeling van de Meditopics productserie. De Meditopics-producten zijn exclusief voorbehouden aan huidtherapeuten, dermatologen en schoonheidsspecialisten. Je zult ze niet aantreffen op andere commerciële verkooppunten, hetgeen zeer belangrijk is voor de samenwerking tussen alle disciplines. De productserie bevat diverse verzorgende crèmes, huidreinigers, lotions, peelings, zonbeschermingsproducten, een masker en vloeibare make-up op waterbasis. Ook bevatten de hypoallergene producten indien mogelijk geen kleur- en geurstoffen.

Voor wie?
De producten zijn geschikt voor een problematische huid. Denk hierbij aan een overgevoelige huid, een droge huid, acné, pigmentvlekken, rosacea of een ouder wordende huid.

Producten
Op de bovenstaande foto zie je een greep uit de Meditopics productserie. Van links naar rechts:

De antibacteriële huidreiniger:
De huidreiniger bevat zinksulfaat en kamfer en beschermt de geïrriteerde en geïnfecteerde huid, zoals bij actieve acné, tegen bacteriën die huidproblemen kunnen veroorzaken. Zeer geschikt als ondersteunende behandeling van huidproblemen. Tevens voor de verbetering van de externe intieme hygiëne. De antibacteriële huidreiniger is ongeparfumeerd.

De biologische peeling:
De Biologische Peeling bevat twee zeer actieve eiwitsplitsende plantaardige enzymen, namelijk papaïne uit de papayavrucht en bromelaïne uit de ananasvrucht voor deenzymatische werking. Puimsteen korreltjes zorgen voor de mechanische werkingDe peeling normaliseert en activeert het biologische vernieuwingsproces van de huid, verstopte poriën gaan weer open, impuriteiten, meeëters en afgestorven huidcellen worden op een zachte manier verwijderd. Door een regelmatige toepassing van deze peeling worden onregelmatigheden minder en een vroegtijdig slappe en vale huid krijgt zijn frisse, stevige en gladde aanblik weer terug. De peeling is ongeparfumeerd, hypoallergeen en bevat géén emulgatoren, chemicaliën en alkalihoudende stoffen.

Retinol Crème 1%:
Retinol (vitamine A) werkt huidverjongend! De crème bevat hooggeconcentreerd Retinol dat een gezonde celdeling en de productie van collageen en elastine stimuleert. Het verbetert de huidstructuur, rimpels als gevolg van zonbeschadiging nemen af in diepte en in aantal. Retinol is een antioxidant, het kan het proces stoppen dat schadelijke vrije radicalen de huid er ouder uit doet zien. Ook is Retinol effectief bij het behandelen van acné en eczeem en vermindert het pigmentvlekken. De toegevoegde antioxidant Tocopherol (vitamine E) zorgt voor een anti-flammatoire werking. Oftewel de ongunstige ontstekingsbevorderende werking van vitamine A wordt door vitamine E (0,5%) opgeheven. De toegevoegde Niacinamide (vitamine B3) is een complex van 1%. Retinol is erg instabiel, het kan slecht tegen licht en zuurstof. In onze licht- en luchtdichte pompflacon blijft de crème hier goed tegen beschermd. De crème is ongeparfumeerd en hypoallergeen.

Hydraterende Crème SPF15:
De unieke samenstelling met een hoge concentratie aloë-vera, amandel- en jojobaolie en vitamine E zorgt voor een snelle en duurzame hydratatie van de opperhuid, vermindert het natuurlijk vochtverlies en helpt huidschade door de zon te voorkomen. De crème is ongeparfumeerd en hypoallergeen.

Beauty Musthave! Provitamine Crème: 
Deze hydraterende, voedende en herstellende crème voor de normale tot droge huid met de vitamines C (5%), B3 (niacinamide, 4%) en E (0,2%) helpt het ontstaan van nieuwe rimpels en het verlies van elasticiteit te voorkomen en geeft de huid een egale teint. Door de unieke combinatie beschermende, kalmerende, verstevigende en vochtbindende stoffen in hoge concentraties zal de huid herstellen. Vitamine C stimuleert de aanmaak van collageen en verstevigt de huid, beperkt zonschade en helpt acne, pigmentvlekken en rosacea verminderen. Vitamine E versterkt de werking van vitamine C en andersom. Niacinamide (vitamine B3) kalmeert de huid en herstelt bovendien de barrièrefunctie, het is een onderdeel van het vitamine B complex van 1%. De antioxidatieve werking helpt de tekenen van huidveroudering verminderen. Ook te gebruiken als ondersteunende behandeling van huidproblemen. De crème is ongeparfumeerd en hypoallergeen.

Salicylzuur 2%: 
Lotion voor de behandeling van de vette en onzuivere huid, het salicylzuur dringt door in de poriën en verwijdert overtollig talg. Salicylzuur is één van de beste oplossingen tegen mee-eters, het heeft een exfoliërende en ontstekingsremmende functie en het lost opgehoopt talg op. Mee-eters drogen uit en er ontstaan veel minder snel nieuwe mee-eters. Meditopics Salicylzuur 2% heeft een pH van 2,8

Waar te verkrijgen?
Meditopics is te verkrijgen binnen diverse huidtherapeutische praktijken en schoonheidssalons. Meditopics is ook online te koop in diverse webshops:


https://www.luxury4you.nl/merk/meditopics?gclid=Cj0KCQjwprbPBRCHARIsAF_7gDYWSKRuShf63l6XUSxkVP0oN0HGkZsaLs_VMzQ-aPi3mEcSTCNTAfIaAjB2EALw_wcB 

https://www.dermapro.nl/meditopics Leave a Reply

Your email address will not be published.

*
*
*